sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Viikonloppu: Hyvää ruokaa, uutuuksia ja pulkkamäkeä!

Yksi viikonloppu on jälleen takana päin. Viikonloppuhan alkoi oikein mahtavilla työuutisilla ja sitä tässä on hieman myös juhlistettukin. :)

Lauantaina saimme mieluisia vieraita, kun kummitätini saapui Espoosta meille vierailulle. Lisäksi äitini, molemmat siskoni sekä toisen siskoni mies tulivat meille.

Sain tädiltäni ihania tuliaisia, nimittäin Iittalan Tanssi-sarjan tarjoilukulhon sekä muumihullulle muumipatakintaan ja patalaput. Olen tuota Tanssi-sarjaa katsellut usein ja nyt sain sysäyksen alkaa kerätä sitä valkoisen ja turkoosin Teeman rinnalle. On siinä vaan niin kaunis kuviointi.  



Täytyihän vieraat ruokkia, joten tällä kertaa meillä oli meidän koko perheen lempparia eli broilerilaatikkoa. Kannattaa ottaa resepti talteen TÄÄLTÄ! Laatikon kaveriksi leivoin tomaatti-valkosipuli focacciaa. Jälkiruoaksi tein omenapullaa suolakinuskilla. Tuosta kuvasta puuttuu päältä kinuski, koska sen kanssa oli hieman *kröhöm* ongelmia, mutta sain sovellettua sen vielä jotenkin ja maku oli kyllä koko kakussa ihan fantastinen. Ihan niin hienoa siitä ei tullut kun tossa Kinuskikissan versiossa johtuen omasta lukutaidottomuudestani muutaman kohdan kanssa. :D Mutta teen siitä taatusti toistekin, sillä se oli omasta mielestäni hyvää ja keräsi paljon kehuja. :) 



Samuli käväisi siskoni miehen kanssa päivällä hakemassa meille uuden kilpurin ja me muutkin touhuttiin vain kotosalla. Alisa ei malttanut nukkua päikkäreitä ollenkaan, niimpä hän meni kiltisti kahdeksalta yöunille. Samuli lähti moikkaamaan kaveriaan vielä illalla ja mä jäin blogijuttujen ja telkkarin pariin.

Sunnuntaina heräiltiin ja juotiin aamukahvit rauhassa, oman kahvini sain oikein sänkyyn tarjoiltuna. Olimme sopineet jo aiemmin viikolla, että menemme kaikki kolme brunssille johonkin. Meillä on tapana käydä aina välillä brunssilla ja testailla turkulaisia ravintoloita. Päätimme kuitenkin mun uuden työn kunniaksi mennä paljon kehutulle uuden Fazer Cafen sunnuntaibrunssille. Kirjoitan teille huomenissa paremman arvostelun paikasta, koska tästä postauksesta tuli muutenkin aika pitkä. :)

Tässä teille kuitenkin asua, jossa lähdin brunssille. Asun piristeenä oli H&M puna-oranssi neule, sekä Pariisista seitsemän vuotta sitten ostamani Naf Naf villakangastakki, joka edelleen on kuin uusi ja väri kirkkaan punainen. :)





Iltapäivällä lähdimme sitten käymään anoppilassa ja pääsimme hieman ulkoilemaan. Alisa pääsi ekaa kertaa pulkan kyytiin ja nauroi kun isi juoksutti ympäri pihaa. Lisäksi tämä hurjapää laski hiekkakasan päältä ja nauraa hekotti samalla. :D Saimme yhden pulkan mukaan myös kotiin, joten nyt päästään testaamaan Turunkin mäkiä. :)





Kaunis päivä huipentui nättiin auringonlaskuun ja illalla ajelimme kohti Turkua.

Toistan itseäni: ihana viikonloppu, jälleen. Taas jaksaa yhden arkiviikon.

Palataan taas arkena<3

2 kommenttia:

  1. Ihania ruokia <3 Ja niin kivan näköinen tuo punainen villakangastakki, mäki haluun tommosen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toi on kyllä kiva takki, tarvis vaan käyttää useammin. :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)