perjantai 1. tammikuuta 2016

Juhlintaa ja uusia tuulia

Terveiset sohvan pohjalta! Eilen illalla mua alkoi hirveesti paleltaa ja aamulla heräsinkin sitten ihan tukkoisena. Joten täällä aloitellaan tätä vuotta flunssaisena. Jaksoin katsella yöllä muutaman minuutin raketteja parvekkeelta peittoon kääriytyneenä, mutta eipä meiltä kovinkaan montaa rakettia nähnytkään, pauke kyllä kuului. Muuten vietimme vuodenvaihdetta kynttilöitä polttaen perheen kesken.



Meillä oli myös perinteinen uudenvuodenaaton iltapala, eli nakkeja ja perunasalaattia, lisäksi meillä oli pariisinperunoita ja mozzarellatikkuja. Kaikki kaupasta ja helposti valmisteltavaa. En vaan jaksanut panostaa sen enempää tällä kertaa. Ensin ajattelin, etten edes julkaise kuvia tästä meidän iltapalasta, koska blogeissa varmasti vilahtelee mitä hienoimpia kuvia uudenvuoden illallisista kaikkine herkkuineen. Sitten kuitenkin tulin siihen tulokseen, että tämän mun blogin pitikin olla tavallinen ja rehellinen kuvaus meidän elämästä, nakkeineen ja kaupan perunasalaatteineen. :D



Kun olimme saaneet Alisan nukkumaan, nautimme kuitenkin lasilliset kuohuvaa ja katselimme televisiota. Tylsä, mutta rauhallinen vuodenvaihde. Ihan kivaa kyllä. :)





Lupasin teille uutisia blogiin liittyen, enkä malttanut odotuttaa teitä enää pidempään. Aloitan tästä päivästä alkaen yhteistyön lastenvaatteita ja -tarvikkeita tarjoavan verkkokaupan Pikkune.fi kanssa! Kirjoitan teille aiheesta tarkemmin ensi viikolla, mutta käykää tutustumassa verkkokauppaan ja tykkäämässä facebookissa, josta löytyy ihana Sozzy-leikkimatto arvonta. Pikkune.fi löytyy myös instagramista, jossa heillä on myös tällä hetkellä menossa toinen arvonta! Käy tykkäämässä kuvasta ja voit voittaa lahjakortin verkkokauppaan. Linkin verkkokauppaan löydät jatkossa tuolta sivupalkistani. Oon luonnollisesti innoissani yhteistyöstä, pysykää linjoilla niin katsotaan mitä kaikkea on luvassa! :)


Toivottavasti teilläkin oli onnistunut vuodenvaihde <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)