keskiviikko 30. joulukuuta 2015

2015 parhaat hetket vol. 2

Otsikko vois kai olla myös, että parhaat ja pahimmat, mutta menköön nyt. Eli tässä toinen osa eli heinä-joulukuu. :)

HEINÄKUU

Heinäkuu alkoi sairastellen ja meinas vähän hankaloittaa meidän vapaata viikonloppua, mutta päästiin kun päästiin kumminkin Ruisrockiin, jossa viihdyttiin perjantai ja lauantai. Parhaiten mieleen jäi Haloo Helsinki ja Ellie Goulding. Mun äitiysloma myös loppui heinäkuun alussa ja jäin hoitovapaalle. Koko kuukausi oli aika pitkälle muuton valmistelua, mutta ehdittiin me käymään kisareissulla Lapissakin. Automatka sujui Alisan kanssa yllättävän kevyesti, mutta itse kisoista ei jäänyt taaskaan mitään käteen. Ihan kiva reissu silti. Reissattiin Alisan kanssa muutenkin sillä matkustettiin ekaa kertaa junalla mummilaan ja lisäksi käytiin mummin kanssa picnic-risteilyllä Ahvenanmaalla. Käytiin paljon torilla Alisan kanssa. Mansikoita, herneitä, kesäkurpitsaa, tomaatteja, perunaa, kaikenlaista tarttui yleensä ostoskassiin. Alisa oppi syömään lusikalla ollessaan vajaa 10kk ikäinen. Heinäkuun viimeisinä päivinä päästiin sitten muuttamaan lopulta.



ELOKUU

Totuteltiin uuteen kotiin ja samaan rysäykseen oli vielä mun SM-kisat, jotka työllisti taas Samulia paljon. Tehtiin siis toinen pohjoisen reissu kun matkattiin koko perhe Puolangalle, onneksi myös mummi ja vaari oli mukana. Kyllä huokaistiin syvään kun kisat oli ohi, sillon vasta huomattiin kuinka tukka putkella oltiinkaan menty. Mun iphone myös hajosi ja ostin tilalle Samsungin, johon oon ollut enemmän kuin tyytyväinen. Kuun lopulla laitoin myös Alisan päivähoitopaikan hakuun. Alisa oli myös viikonlopun mummilassa kun me lähdettiin viikonlopuksi kaksin kisareissulle, oltiin oikein hotellissa yötä ja kaikkee..:D Meidän tiimille ei menestystä tullut, mutta reissuseura oli huippua. :)



SYYSKUU

Samulilla oli viikon kesäloma. Oltiin tarkoituksella ajoitettu se niin, ettei olis mitään harrastusjuttuja pahemmin sillon, vietettiin vaan aikaa perheen kanssa. Käytiin kyllä Samulin ja parin kaverin kanssa keskenään katsomassa HK-areenalla yksi tepsin peli. Mäkin lähdin mukaan, vaikken tosiaan mitään tepsiä kannata. :D Syksy oli kaunis ja lämmin ja mä geokätköilinkin lähes päivittäin. Hienoja paikkoja ja kätköjä tuli nähtyä. Äiti oli kanssa käymässä taas Turussa ja vietettiinkin päivää kaupungilla syöden ja kahvilla käyden. Alisa kehittyi myös huimasti ja otti ensimmäiset askeleensa ilman tukea, siitä asti meno onkin ollut vauhdikasta. Syyskuu loppuikin taas lapsivapaaseen viikonloppuun, jolloin me oltiin Samulin kanssa vieraana tunnelmallisissa syyshäissä ja mä nappasin morsiuskimpun. 



LOKAKUU

Kaunis syksy senkun jatkui ja meillä kuu aloitettiin Alisan syntymäpäivillä. Synttäreitä stressattiin jo pitkään etukäteen, mutta oikein onnistuneet niistä lopulta tuli. Koska syksy oli niin kaunis, vietettiin paljon aikaa pihalla, yhtenä päivänä tehtiin retki Ruissaloon koko perhe. Lisäksi geokätköiltiin vähän lisää. Käytiin Alisan kanssa myös Ipanapeuhuilla messukeskuksessa, missä Alisa nautti tanssiesityksistä ja musiikista.  Meillä oli myös ensimmäinen kerhokuvaus ja vaikka itse kuvaustilanne ei ollut ihan Alisan mieleen, saatiin kuitenkin todella onnistunut otos aikaan. Vietettiin myös paljon aikaa perheenä, käytiin mm. sunnuntaibrunssilla Turun linnassa. Kahdenkeskistäkin aikaa kerittiin viettämään kun käytiin elokuvissa katsomassa Napapiirin sankarit 2, sekä vietettiin toinen ilta kavereiden kanssa. 




MARRASKUU

Marraskuussa jatkoin edelleen mun "kuntokuuria" ja saavutinkin hyvin asetetut tavoitteet. Geokätköilyä tuli taas harrastettua aika tavalla, mutta se oli ihan hyvä, sillä askeleita kertyi ja kävi hyvin urheilusta. Vietettiin myös yhdistettyä isänpäivää ja synttärijuhlia tuhdimman aamiaisen ja lahjojen merkeissä. Kuun lopulla perustinkin tän blogin ja meni jonkin aikaa ennen kuin uskalsin julkaista tän kaikkien nähtäville, mutta hyvä että julkaisin. Blogi on otettu vastaan paremmin kuin uskoin ja kävijöitä on kertynyt ihan mukavasti. Kaikki tää antaa mulle hurjasti lisää motivaatiota kirjoitella teille. :) Marraskuun lopulla olimme myös viikonlopun risteilyllä ja hauskaa oli. Ehdimme käydä myös Tukholmassa pyörähtämässä. Saatiin nauttia hetki myös lumesta, mutta se ilo ei valitettavasti montaa päivää kestänyt.



JOULUKUU

Joulukuu alkoi sairastaen. Olin viikon verran todella kipeä ja siihen tyssäsi myös mun kuntokuuri. Jospa kohta taas jaksaisin ottaa itseäni niskasta ja jatkaa siitä mihin jäin. :) Askartelin myös piparkakkutalon parissa, josta saittekin lukea TÄÄLLÄ, se postaus on edelleen yksi mun blogin koko historian luetuimpia postauksia. :D Kirjottelin tänne välillä aika vakaviakin postauksia, vaikka yritän pitää blogin yleistunnelman positiivisena ja sen takia julkaisen välillä ihan kevyttä hömppääkin. Joulua valmisteltiin tänä vuonna oikeastaan ilman suurempaa stressiä ja ehdittiin Samulin kanssa välillä viettään aikaa myös kaksin. Mäkin sain vapaaillan kun pääsin yksinäni pikkujouluihin, mutta kotiin palatessa Alisa sairastuikin sitten mahatautiin, Onneksi se meni ohi yhdessä yössä ja pystyttiin jatkamaan jouluvalmisteluja. Joulu olikin ihana kaikin puolin ja siitäkin voitte lukea enemmän omasta postauksestaan. :) Tämä loppuvuosi onkin mennyt aika arkisissa tunnelmissa, niinkuin olen jo todennutkin. :)



Tämmöinen oli meidän vuosi 2015, pääosin jää hyvät muistot. Ilahduttaa kuinka paljon oikeastaan ollaankaan keritty touhuilemaan kaikkea. Niin perheenä kuin kaksin Samulin kanssa. ISO KIITOS isovanhemmille, sukulaisille ja kavereille, jotka ootte mahdollistaneet kaiken tän. Ilman teitä vuosi olis taatusti ollut vaikeampi ja stressaavampi. Isoin kiitos kuitenkin Samulille, että oot taas vuoden jaksanut mun kanssa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)